Nové partnerství, OLFIN Car se stal oficiálním sponzorem IRONMAN 70.3 Hradec Králové - IRONMAN Czech

Největší dealer osobních vozů v Královéhradeckém kraji, společnost OLFIN Car s. r. o. se stává významným partnerem premiérového závodu IRONMAN 70.3 na území České Republiky.

Společnost OLFIN Car ve spolupráci s koncernem Volkswagen zajistí převážnou část podpory v oblasti logistiky, v průběhu závodu se na trati představí vodící vůz a další doprovodné vozy uvedené značky.

K uzavření spolupráce se vyjádřil majitel společnosti, pan Viktor Kuhn “Jsme regionální společností a podpoře sportu se věnujeme od svého vzniku. Být součástí jedné z největších sportovních akcí tohoto roku je pro nás nejen čest ale i povinnost. Tak výraznou značku jako je IRONMAN nelze přehlížet a my se na spolupráci těšíme.” 

Svoji spokojenost vyjadřuje i ředitel závodu pan Roman Šinkovský “Získání partnera ze segmentu prodeje automobilů pro nás byl důležitý strategický úkol. OLFIN Car jako jeden z největších hráčů na tomto poli v regionu je znám svou dlouhodobou podporou sportu a mě velice těší, že se pan Kuhn rozhodl stát se součástí tak významné akce, jako je právě IRONMAN.”

Již nyní bude po městě k vidění elektrický vůz Volkswagen ID.5 GTX označený partnerstvím IRONMAN 70.3. Vozy Volkswagen budou dále k vidění nejen na trati, ale také v EXPU, kde si bude možné vozy prohlédnout a pobavit se se zástupci OLFIN Car.